Pentusuunnitelmia;

2020/2021 Naavalan Musta Athene

Da Vielfalt´s Aarre

 

2021/2022 Eloisa Vip – urosvalinta avoin

Emänä tulevassa pentueessa on Naavalan Musta Athene – Tara, 3,5 vuotias sekalinjainen groenendal.

Taran ohjaajan tavoitteena on kouluttaa siitä pelastuskoira, mutta myös kilpailla agilityssa sekä käydä metsäjälki-, haku- sekä EK-kokeissa.  Taran suvussa on runsaasti erinomaisia harrastuskoiria, erityisesti agilitykoiria, mutta myös kansallisten lajien harrastuskoiria, isä Udon (Udo des Crétuz Neufs) suvusta tulee myös ranskan ring-koiria. Taran emä; Ruuti (Eloisa Sinko) on erittäin nopea agilitykoira. Taran täysveli ja sisko ovat jo antaneet hyviä näyttöjä agilityssa. Tara näyttää omaavan sisartensa tapaan hyvät geenit, niin rakenteeltaan kuin vieteiltään, agilityyn.  Tara on käynyt näyttelyssä saaden erinomaisen arvostelun; AVO-ERI, PN1, SERT
Tara on 59 cm korkea ja painaa 24 kg

Kotioloissa (kerrostalo) se on vaivaton, helppo ja rauhallinen, ei hauku. Sen kanssa on helppo mennä vieraaseenkin treeniryhmään, se on välinpitämätön vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan. Taralla on hyvä saalis ja se palkkaantuu hyvin myös ruualla.

Tara on silmäpeilattu ja luustokuvattu terveeksi, linkki koiranettiin tässä.

Taran MH-kuvaus video löytyy tästä! Itse arvostin Taran MH-kuvaksessa erityisesti sitä, miten hyvin se palautui kohtaamistaan asioista. 

 

Isänä pentueessa on Da Viefalt´s Aarre – Obi, 2,5 vuotias käyttölinjainen tervueren. 

Obi treenaa mondioringiä. Se elää kolmen muun koiran kanssa omakotitalossa ja osaa rauhoittua hyvin. 

Omistajansa Niinan sanoin Obi on sosiaalinen, keskikokoinen ja kompakti, hyvin kroppansa hallitseva uros (64 cm ja 32 kg). Työskentelyhalua löytyy ohjaajaa kohtaan hyvin ja se on hyvin hallittavissa. Saalisvietti kantaa hyvin treeneissä ja Obi on erittäin ahne.

Obin suvussa on sekä emän, että isän puolelta runsaasti niin IGP ja mondioring koiria, kuin kansallisten lajien ja agilityn harrastajia. 

Obi on silmäpeilattu ja luustokuvattu terveeksi, linkki koiranettiin tässä.

 

Taran juoksuja odottelen alkavaksi loka-marraskuussa ja pentuja odotetaan siten vuodenvaihteen tienoilla. 

Otahan yhteyttä, mikäli aktiivinen harrastuskoira kiinnostaa, annan mielelläni lisätietoja!
naavalanmustat@gmail.com

Obi
Tara