Pentusuunnitelmia;

Naavalan Musta Athene & Off Line´s Ironmind

Odotettavissa kesällä 2021

Emänä tulevassa pentueessa on BH, PEKO-T  Naavalan Musta Athene – Tara, 4 – vuotias sekalinjainen groenendal

Taran ohjaajan tavoitteena on kouluttaa siitä pelastuskoira (PEKO-T koe on suoritettuna), mutta myös kilpailla agilityssa (kilpailuoikeus kakkosluokkaan) sekä käydä metsäjälki-, haku- sekä EK-kokeissa.  Taran suvussa on runsaasti erinomaisia harrastuskoiria, erityisesti agilitykoiria, mutta myös kansallisten lajien harrastuskoiria, isä Udon (Udo des Crétuz Neufs) suvusta tulee myös ranskan ring-koiria. Taran emä; Ruuti (Eloisa Sinko) on erittäin nopea agilitykoira ja Ruutin isä Jack, on kilpaillut IPO3. Taran täysveli ja -siskot ovat jo antaneet hyviä näyttöjä agilityssa, veli myös PEKO-T, JK2, EK1. Tara näyttää omaavan sisartensa tapaan hyvät geenit agilityyn, niin rakenteeltaan kuin vieteiltään.  Tara on käynyt näyttelyssä saaden erinomaisen arvostelun; AVO-ERI, PN1, SERT

Tara on 59 cm korkea ja painaa 24 kg

Kotioloissa (asuu kerrostalossa kahdestaan haltijan kanssa) se on vaivaton, helppo ja rauhallinen, ei hauku. Sen kanssa on helppo mennä vieraaseenkin treeniryhmään, se on välinpitämätön vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan. Taralla on hyvä saalis ja se palkkaantuu hyvin myös ruualla.

Tara on silmäpeilattu ja luustokuvattu terveeksi, linkki koiranettiin tässä.

Taran MH-kuvaus video löytyy tästä! Itse arvostin Taran MH-kuvauksessa erityisesti sitä, miten hyvin se palautui kohtaamistaan asioista. 

Isänä pentueessa on BH,  EK3, HK3, JK3 Off Line´s Ironmind – Poke, 6,5 – vuotias käyttölinjainen tervueren

Poken suvussa on sekä emän, että isän puolelta runsaasti  IGP koiria. Suvussa on myös  useita menestyneitä mondioringin, tokon, rallytokon,  kansallisten lajien ja agilityn (agilitykoirat ovat erittäin nopeita) harrastajia sekä virallisia työkoiria. Mind-pentue on kasvattaja Niinan mukaan erittäin tasainen ominaisuuksiltaan.

Omistajansa Lauran sanoin Poke  on hyvällä saalisvietillä ja taistelutahdolla varustettu energinen työmyyrä. Sillä on erittäin suuri miellyttämisen halu ja hyvä keskittymiskyky, eivätkä ympäristön häiriöt haittaa treeneissä tai kokeissa. Poke on itsevarma, rohkea ja tasapainoinen uros, joka ei vingu tai piippaa eikä se ole mörköillyt koskaan mitään. Poke on monipuolinen harrastuskaveri ja parhaimmillaan se on pk- haussa. Se rakastaa kunnon taisteluleikkiä kaikkien maalimiesten kanssa ja ilmaisee aina varmalla ja vahvalla haukulla. Se palkkaantuu myös ruualla hyvin.  Poken harrastuksiin kuuluu myös nosework ja palveluskoiralajeista  haun lisäksi myös  jälki ja ek. Vetolajeja se rakastaa.  Poke on näyttelytulosta vaille kolmoiskäyttövalio, haun piirinmestari ja etsintäkokeen rotumestari sekä voittanut belgianpaimenkoirayhdistyksen Ulla Tikkasen pokaalin korkeimmilla yhteenlasketuilla pk-kokeiden pisteillä.

Poke asuu omakotitalossa lapsiperheessä kahden muun koiran kanssa, yksinolo sujuu hyvin.

Poke  on silmäpeilattu ja luustokuvattu terveeksi, linkki koiranettiin tässä. Sillä ei ole mitään ruoka-aineherkkyyksiä eikä iho-ongelmia.  Paino 29 kg ja korkeus 62 cm

Odotan yhdistelmästä toimivia ja terveitä harrastusbelgejä, yhdistelmän sukutaulu; koiranetissä!

Otahan yhteyttä, mikäli aktiivinen harrastuskoira kiinnostaa, annan mielelläni lisätietoja!
naavalanmustat@gmail.com

Poken kuva Meppe
Poken kuva Marjo Tarvainen
Poken kuva Meeri Koski
Poken kuva Meeri Koski
Tara
Tara
Tara

2021/2022 

Eloisa Vip – urosvalinta vielä avoin 

Mikäli Vipin pentu tulevaisuudessa kiinnostaa, ole hyvä ja ota yhteyttä!

Eloisa Vip
Eloisa Vip