KOULUTUS

Naavalan koirapalvelun toiminta laajenee ja mukaan tulevat myös koulutukset omalla kentällä Ylöjärven Mutalassa sekä maastokoulutukset PK-lajien osalta! 
Tulen myös mielelläni teidän tiloihinne tai leirillenne kouluttamaan, ota yhteyttä, niin teen tarjouksen teille!Hyppytekniikka & hyppäämisen fysiikka-kurssille ilmoittautuminen on nyt avoinna;
koirapalvelu@naavala.fi  koiran alaikäraja kurssille on 12 kk

Kurssipäivät ovat 16.8., 23.8., 30.8., 13.9. ja 20.9. klo 18.00 -  19.00 

ensimmäinen kerta venyy pidemmäksi;  luento hyppytekniikasta, koiran fyysisten ominaisuuksien / lihaskunnon testaus, hyppytekniikan aloitus
muut kurssikerrat (hyppytekniikkaa) kesto 1 h (3-4 osallistujaa, jos osallistujia on enemmän jaetaan ryhmä tai kerta on pidempi). 
Kurssin hinta 120,00 € / 5 kurssikertaa, sis alv 24%

Kurssilaisten on mahdollista ostaa erikseen 30 min/30,00 € ohjattuja ja videoituja fysiikkatreenejä.

Kurssipaikka on Ylöjärven Mutalassa, nurmikentällä. Kouluttajana Sari Nieminen.

Kurssi sopii niin agilityä harrastaville tai sitä aloittaville, kuin muidenkin lajien harrastajille.
Agilityn osalta keskitytään enemmän itsetuntoon ja hyppyjen itsenäiseen suorittamiseen, pk-lajeihin tähtäävien kanssa taas edetään kohti metristä ja kapulan kanssa hyppäämistä.
Mikäli kurssi on kovin suosittu, jaan osallistujia ryhmiin lajien mukaan ja aloitusaika noina päivinä voi muuttua myöhemmäksi.

Lisätietoja saat meilitse tai yv.llä ja myös wa.n kautta +358408013443
Lämpimästi tervetuloa!


KESÄN 2023 PK-METSÄJÄLKILEIRI JÄMILLÄ:

Ajankohta 13-15.10.2023 Puolukka-mökissä.
perjantai klo 16.00 - sunnuntai iltapäivään sis. aamupalan ja lounaan, iltapalan ja välipalat leireilijä huolehtii itse.
Leirille voit osallistua niin nuoren, kuin jo kokeneemmankin koiran kanssa - koulutus on aina koirakkokohtaista. Pääpaino on metsäjäljessä, mutta myös esine-etsintää tai ek.n muita maasto-osuuksia hakua lukuun ottamatta voidaan treenata osallistujien niin halutessa. 

Hinta 249,00 € sis alv 24% (varausmaksu 50,00€)
tiedustelut ja ilmoittautumiset koirapalvelu@naavala.fi

Varausmaksu maksetaan heti ilmoittautumisen vahvistamiseksi ja summa vähennetään leirimaksusta, joka tulee maksuun n 1,5 kk ennen leiriä.

Mikäli leiri peruuntuu, palautetaan varausmaksu lyhentämättömänä.
Majoittautuminen omassa huoneessa 299,00 (onnistuu 1-2 lle henkilölle), huoneisiin voi ottaa koiran häkissä.


HYPPYTEKNIIKKAKOULUTUS AGILITY-, RALLYTOKO, TOKO- JA PK-KOIRILLE
Yksityistunnit 55,00 € h / 30,00 € 30 min 
kouluttajana Sari Nieminen

Koulutus on suunnattu agility- ja pk-koirille.
Tavoitteena itsenäisesti ja turvallisesti hyppäävä koira, joka ymmärtää oman tehtävänsä hypyn suhteen, pk-koiria viedään kohti metrisen esteen hyppäämistä ja agilitykoiria suunnataan enemmän hyppytavan valintaan, ponnistuspaikan ja etäisyyksien hahmottamiseen.

Koulutukset toteutetaan nurmikentällä Ylöjärven Mutalassa, mikäli haluat järjestää koulutusta muualla ja sinulla ei ole esteitä - ei hätää, tulen esteiden kanssa luoksenne. Pyydä tarjous erikseen!

tiedustelut ja varaukset koirapalvelu@naavala.fi


Koulutuksien sisältönä on oman osaamiseni ydinalueet;

 • Harrastuskoiran pohjataitojen harjoittelu (arjen käyttäytyminen, aktiivisuutta, tottista..)

 • Agilityn tehotreenejä pujotteluun ja keinuun

 • Hyppytekniikkaa, josta hyötyvät agilitykoirien lisäksi myös toko- rallytoko- ja pk-lajeja harrastavat koirat

 • Maastokoulutukset kesällä 2023 tapahtuvat leireinä Jämin upeissa maastoissa

 • Lisätietoja koulutuksista tulee tälle sivulle, yksityiskoulutuksista voit ottaa suoraan yhteyttä:

  koirapalvelu@naavala.fiOpetus tapahtuu pienryhmissä (3-4 koirakkoa), 4 - 6 koulutuskerran kursseina. Mahdollisuus on myös järjestää yksityistunteja, jolloin opetus pysyy intensiivisenä ja koirakoiden oppimista on helppo seurata.

Maastokoulutuksiin (pk-jälki, esine-etsintä, ek-osa-alueet) sekä pk-tottis koulutuksiin lähden edelleen yhtä mielelläni kuin aina. Näistä voivat seurat / yhdistykset / harrastusryhmät ottaa yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeidenne mukainen koulutus.

Koulutuksissa päämääräni on koiran itsetunnon nosto ja ymmärrys omasta roolista vastuunkantajana eri tehtävissä, sekä ohjaajan ymmärrys siitä, että koira haluaa onnistua - aina.

Tavoitteena sujuva yhteistyö, jossa ohjaaja ohjaa ja koira toteuttaa parhaan kykynsä ja osaamisensa mukaan. Sillä, kun molemmat nauttivat yhteisestä tekemisestä, oppiminen on yksi iso yhteinen onnellinen leikki.


Yleiset varaus-, maksu- ja peruutusehdot hierontoihin ja koulutuksiin

 • Koulutuksiin osallistuvien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

 • Koirat ovat hieronnoissa, koulutuksissa ja leireillä omistajiensa vastuulla. Omistaja vastaa myös mahdollisten vakuutusten hankkimisesta koiralle ja itselleen.

 • Maksutapana hierontoihin käy yleisimmät kortit ja luottokortit sekä käteinen, koulutuksiin kortti tai lasku. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 • Koulutukset tulee maksaa ennen koulutustapahtumaa.

 • Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova.
  Mikäli osallistuja peruuttaa koulutuspaikkansa 30 vrk ennen koulutusta, palautamme 100% osallistumismaksusta.
  Mikäli osallistuja peruuttaa koulutuspaikkansa 14 vrk ennen koulutusta, palautamme 50% osallistumismaksusta.
  Mikäli osallistuja peruuttaa koulutuspaikkansa 1-13 vrk ennen koulutusta, palautamme 50% osallistumismaksusta vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan.
  Mikäli osallistuja peruuttaa koulutuspaikkansa samana päivänä tai jättää peruuttamatta ja tulematta, veloitetaan hinta täysimääräisenä.

 • Kurssin loppukerrat tai koko koulutuspaikan voi myös myydä itse eteenpäin yhdelle henkilölle, jos oma osallistuminen estyy.

 • Tmi Naavalan Koirapalvelulla on oikeus perua kurssi. Jos kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan kurssimaksu. Kurssin peruuntuessa kesken kurssin, palautetaan jäljelle jäävien kertojen hinta. Yksittäisten tuntien peruuntuminen pyritään aina ensisijaisesti hyvittämään korvaavilla kurssikerroilla.

 • Osallistujien omien poissaolojen osalta tmi Naavalan Koirapalvelulla ei ole korvausvelvoitetta.

 • Kursseille osallistuminen ei edellytä minkään koiraharrastusseuran jäsenyyttä.

 • Juoksuiset nartut voivat osallistua kursseille housut jalassa.