Laserterapia Theralux Touch TX4

Käytän koiran kehon huollon tukena (tai ainoana hoitomuotona) 3B luokan Theralux Touch TX4 laseria.

Hinta 35,00 € ensimmäinen käynti 
sarjahoidot 30,00 € käynti

Laserterapia tehoaa tutkitusti mm. tuki- ja liikuntaelin vammoihin, kudosvaurioihin, nivelrikon ja reuman aiheuttamiin kipuihin sekä haavoihin ja ihovaurioihin. 

Laserhoito sopii kroonisten ja akuuttien tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä haavojen hoitoon. Lääkinnällinen laser tehostaa aineenvaihduntaa, kehon omaa immuunipuolustusjärjestelmää ja vahvistaa solujen välisiä signaaleja. Se nostaa elimistön entsyymituotantoa ja vapauttaa endorfiineja. Laserterapia lisää kollageenin ja elastaanin luonnollista tuotantoa, joita keho tarvitsee kudosvaurioiden korjaamiseksi.

Itse käytän laseria usein myös tehostaakseni hieronnan hyötyä hoidon aikana; kuona-ainekertymät ja triggerit "sulavat" aineenvaihdunnan nopeutumisen myötä paremmin ja kireä lihas rentoutuu käsiteltäväksi helpommin.

Asiakkaani voivat myös vuokrata kotiin Handy Cure-S matalateholaser- laitteen, jotta esim haavojen tai lihasrevähdysten jälkihoito on nopeaa ja arpikudoksen muodostuminen mahdollisimman vähäistä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä: naavalanmustat@gmail.com