PENTUESUUNNITELMIA


Naavalan Musta Enyo - Siru  on suunnitelmissa astuttaa vuoden  2025  keväällä tervueren uroksella Eloisa Xtriimi - Ukko. Ukosta lisää myöhemmin. 

Sirun omistaja Salla kertoo;

"Siru on vilkas ja aktiivinen, elämään suurella intohimolla suhtautuva koira. Se palkkautuu ruualla, leikillä ja kehuilla. Työskennellessään se on periksiantamaton, kestää toistoja ja oppii nopeasti uusia asioita. Siru on voimakkaan saalisviettinen.

Siru elää kahden uroksen kanssa ja kotona on myös pieni vauva, johon Siru on suhtautunut hyvin lämpimästi. Toisiin koiriin ja ihmisiin se suhtautuu varauksellisesti, mutta ystävällisesti. Kotona se on rauhallinen, yleensä aina jonkun tiellä tai iholla.

Sirun kanssa harrastetaan tokoa (kilpailuoikeus avoimeen) ja PK hakua. Tulevalle kaudelle tavoitteina BH sekä tokossa pari luokkaa eteenpäin. Myös MH-kuvauksessa on tarkoitus käydä.

Siru on kaikin puolin terve ja rautavatsainen. Siltä puuttuu nuoruuden tapaturman johdosta

1 kulmahammas sekä syntymälahjana P1 puutokset molemmin puolin. Siru on kooltaan keskikokoinen, korkeus 59 cm ja paino 24kg. Siru on tavattavissa Kangasalla kotonamme, tai sen treenejä voi tulla seuraamaan milloin mihinkin päin Pirkanmaata."


Mikäli pentu tästä tulevasta yhdistelmästä kiinnostaa, ota yhteyttä naavalanmustat@gmail.com