PENTUESUUNNITELMIA


 Perfect Rocket de la Rouquine - Napu

&

Eloisa Vip - Vip


Trio syntyi 2.9. yöllä. Groenendael narttu ja uros sekä tervueren narttu. 
Kaikki pennut ovat löytäneet omat kodit.

Vip on astutettu Napulla 28.6.2022 ja ultrattu tiineeksi 26.7.22. Pentujen odotettu syntymäaika on 30.8.2022

Sukusiitos % 8.lla sukupolvella on 0.
Odotan pennuista monipuolisia harrastuskoiria.  Yhdistelmään voi syntyä myös tervuja.

Emänä pentueessa on oma narttuni, sekalinjainen VK1, JK1, Agility maxi2, toko alo, BH Eloisa Vip, jonka taustoista löytyy varsin monipuolisesti menestyneitä koiria, emän Eloisa Pikkuhukan puolelta useita agilityn, tokon ja kansallisten lajien valioita. Useilla koirilla on myös tuloksia suojelusta ja paimennuksesta.

Vipin veljistä kaksi on puolustusvoimien omistuksessa: Vampy Hollannissa ilmavoimien voimankäytössä ja Varjelus Suomessa puolustusvoimissa voimankäytössä sekä jäljestyksessä.

Vipin isä Eddy, on musta KNPV (Hollannin poliisikoirayhd.) x-malinois (rekisteröimätön). Alunperin KNPV-koirat olivat paperillisia, pääasiassa malinoiseja, mutta terveys ja luonnesyistä koiria alettiin risteyttämään. KNPV-koirat ovat saaneet suuren suosion työkoirina ympäri maailmaa (käyttöbelgi.info).
Eddyn jälkeläisiä ja suurin osa Eddyn sisaruksistakin, ovat suorittaneet PH1 (poliisikoirakoe). Osa työskentelee viranomaistehtävissä mm.Tullin palveluksessa ja poliisikoirina ympäri maailman. Ne jälkeläiset, joita ei ole koulutettu suojelu- tms tehtäviin, ovat olleet hyviä perhekoiria. Eloisa V-pentue on ainutlaatuinen koko maailmassa isänsä taustojen vuoksi.

Vipillä on ennestään kaksi pentuetta, Titaanit, tervueren Yodan (Off Line's Yes-Yes) kanssa s. 3.2.2019 ja  Mytologia vol2 Udon (Udo Des Crétuz Neufs) kanssa s.28.4.2020. Jälkeläisten kanssa harrastetaan monipuolisesti eri lajeja; agility, toko, nosework, vesipelastus, metsäjälki, haku, ek, mondioiring, vetohiihto sekä onpa siellä muutama homekoirakin. Kaikkiaan jälkeläiset ovat varsin lupaavia harrastuskoiran alkuja.

Vipin kanssa on myös harrastettu varsin monipuolisesti. Viestillä, metsäjäljellä, agilityssa ja tokossa on kisattu. Etsintäkoe on myös suunnitelmissa.

Vip on tasapainoinen, kaksiviettinen ja omaa erittäin hyvät hermot, sillä ei ole ääni- tai alusta-arkuuksia ja se on sosiaalinen ihmisiä kohtaan sekä tulee hyvin toimeen laumassa. Vieraisiin koiriin se suhtautuu välinpitämättömästi ja sen kanssa on helppo liikkua missä vain.


Isänä pentueessa on käyttölinjainen tervueren, Hollannin tuonti IGP1, BH Perfect de la Rouquine - Napu s. 1.1.2019
Napun molempien vanhempien takana on pääosin tervuja ja malinoiseja, jotka ovat toimineet pelastuskoirina, poliisikoirina, agilityssa, IPO.ssa ja moni on suorittanut PH1ja 2 (polisiikoirakoe) ja kauempaa löytyy myös Ring koiria. Napun isä Athos toimii edelleen poliisikoirana.

Napu on isohko uros 67 cm ja paino 32 kg. Se on hyväntuulinen, ihmisille ja toisille koirille avoin, mutta välinpitämätön. Napu on hyvähermoinen, alusta- ja äänivarma. Elää laumassa kahden muun uroksen kanssa.
Napu on suorittanut BH.kokeen ja sen kanssa harrastetaan IGP.tä. 
Napulla on ennestään yksi pentue Ilowimman kenneliin, s. 26.11.2021

Pentueen tiedot workingdog.eu.ssa


Mikäli pentu tästä tulevasta yhdistelmästä kiinnostaa, ota yhteyttä naavalanmustat@gmail.com 

Kuvia Vipistä ja Napusta alla! Lisää löytyy  Naavalan Mustan fb sivuilta!Naavalan Musta Themis - Susi & Naavalan Musta Sparta - Kito 
suunitelmissa vuodelle 2023

Mikäli pentu tästä tulevasta yhdistelmästä kiinnostaa, ota yhteyttä
naavalanmustat@gmail.com


Susi
Susi
Kito
Kito